Lønnsforhandlinger

Den norske jordmorforening (Dnj) arbeider for at jordmødre skal ha en lønnsutvikling som gjenspeiler yrkesgruppens kompetanse og ansvar.Dette er ett av flere mål beskrevet i Oppdragsdokumentet som ble vedtatt på Landsmøte i 2008.

Målet er videre delt inn i følgende punkter:

• Lønn skal være i samsvar med jordmødres ansvar, kompetanse og utdanning. Studier og videreutdanninger skal honoreres særskilt.
  • Den norske jordmorforening skal arbeide for en kjønnsnøytral avlønning. For jordmødre i offentlig sektor skal lønnen være sammenlignbar med tilsvarende utdanningsgrupper i privatsektor.
  • Dnj har et tillitsvalgtapparat som ivaretar medlemmenes interesser lokalt.
  • Jordmødre skal ha faglige og administrative karrieremuligheter. Lederlønn skal avspeile det ansvar og kompetanse som kreves i stillingen, og være sammenlignbar med tilsvarende lederstillinger i samme virksomhet.
  • Jordmødre skal ha reell mulighet til å etablere og drive privat praksis.

Den norske jordmorforening utøver tariffpolitikk både lokalt og sentralt og arbeider for å heve lønnsnivået for våre medlemmer innen alle sektorer.

9.00 5. desember - 16.30 6. desember 2017

Tromsø, UIT, Teorifagbygget hus 1, auditorium 2

9.30-16.30 1. februar 2018

Pilestredet 32, Store auditorium, Oslo

9.00 19. september - 16.00 23. september 2018

Fredrikstad

Stillingen innebærer 50 % fast stilling m/ følgetjeneste, kommunen kan tilby en 100 % stilling, da som 50 % sykepleier i kommunen.

Søknadsfrist 14.november 2017

Jordmor 50% vikariat - Familiens hus i Ski kommune
vikariat i ett år fra oppstartdato
Søknadsfrist 8.november 2017