Fag og forskning

Den norske jordmorforening jobber blant annet for å tilby våre medlemmer oppdatert fag- og forsknings informasjon. Det resulterer i at vi publiserer relevante fag- og forskningsartikler og arrangerer kurs tilrettelagt for deg som er autorisert jordmor og jordmorstudent. Vi har i tillegg en stipendordning hvor det er mulig å søke om støtte 1.mars hvert år.

Nytt! Ekstra stipend høsten 2017! Vi feirer medlemsvekst og faglig engasjerte jordmødre - søk ekstraordinært jordmorstipend innen 1.oktober 2017. 100 000,- kroner i potten!

(Benytt søknadsskjema under)

Den norske jordmorforeningen arrangerer en rekke kurs og seminarer, blant annet tillitsvalgtkonferanser og fagseminarer.