Organisasjon

Sentralstyret er Den norske jordmorforenings øverste organ mellom hvert Landsmøte og plikter å følge opp Oppdragsdokumentet vedtatt av Landsmøtet.

Landsmøtet er Den norske jordmorforenings høyeste organ og treffer vedtak om overordnede prinsipper.

En region består av alle jordmødre, turnusjordmødre og jordmorstudenter som bor, studerer eller arbeider innen en region og er medlem av Den norske jordmorforening.

Faglig-etisk utvalg i Den norske jordmorforening skal blant annet fungere som et rådgivende organ og høringsinstans i faglige og etiske problemstillinger.

I henhold til vedtektene skal Landsmøte velge to desisorer for 3 år. Desisor skal blant annet påse at sentralstyrets økonomiske disposisjoner er i tråd med det vedtatte oppdragsdokumentet for landsmøteperioden.

12.00 20. september - 12.00 23. september 2018

Quality Hotell Fredrikstad