Organisasjon

Sentralstyret er Den norske jordmorforenings øverste organ mellom hvert Landsmøte og plikter å følge opp Oppdragsdokumentet vedtatt av Landsmøtet.

Landsmøtet er Den norske jordmorforenings høyeste organ og treffer vedtak om overordnede prinsipper.

Landsstyremøtet er et rådgivende organ for sentralstyret, og har anledning til å ta opp saker som kan sendes over til sentralstyret til videre organisasjonsmessig behandling.

En fylkesforening består av alle jordmødre, turnusjordmødre og jordmorstudenter som bor, studerer eller arbeider innen et fylke og er medlem av Den norske jordmorforening.

Faglig-etisk utvalg i Den norske jordmorforening skal blant annet fungere som et rådgivende organ og høringsinstans i faglige og etiske problemstillinger.

I henhold til vedtektene skal Landsmøte velge to desisorer for 3 år. Desisor skal blant annet påse at sentralstyrets økonomiske disposisjoner er i tråd med det vedtatte oppdragsdokumentet for landsmøteperioden.

9.00-17.00 24. august 2017

Dnj, Grensen 9, Oslo

8.00-16.00 25. august 2017

Dnj, Grensen 9, Oslo