Vi ser frem til et nært 2018!

Arbeidet med regionalisering har fortsatt gjennom 2017 for styret og sekretariatet i Dnj. Vi går nå inn i sluttfasen av denne prosessen og våren 2018 vil vi gjennomføre elektroniske valg av regionledere og regionstyremedlemmer. Med regionaliseringen vil vi knytte medlemmene tettere sammen, stå sterkere rustet til å møte utfordringer og styrke vårt viktige tillitsvalgtapparat.

Vi går et travelt 2018 i møte og vi gleder oss til å ta fatt på et nytt år for alle våre 2360 medlemmer. Styret i Den norske jordmorforening vil arbeide målrettet for medlemmene enten de jobber i kommunehelsetjenesten, på helseforetak, i staten eller privat. Vi skal arrangere Landsmøte i september, i tillegg til både lederkonferanse og flere tillitsvalgtsopplæringer.

En sterk og stabil økonomi gir oss mulighet til å gi mer tilbake til våre medlemmer blant annet deles vi nå ut jordmorstipend to ganger i året.

Sammen med tillitsvalgte i hele organisasjonen vil styret og sekretariatet i 2018 ha et enda større og kraftigere fokus på å sikre og styrke jordmødres arbeidsvilkår. Dette gjennom politisk påvirkning og gjennom at alle medlemmer er ambassadører ute for den største fagorganisasjonen for jordmødre i landet.

Hva jobber vi med?

I 2017 arrangerte Jordmorforeningen faglige Jordmordager med fantastisk oppslutning. Vi har deltatt i internasjonale forum som ICM i Toronto, vi organisert ”Løp for livet”  - hvor vi igjen samlet inn penger til jordmødre i Afghanistan. Til daglig gir vi råd om lønns- og arbeidsforhold, og har et tillitsvalgtapparat som forhandler lønn lokalt. Også i år har Dnj vært svært aktive når viktig saker for jordmødre har vært ute på politisk høring, samt snakket jordmorsak og kvinnehelse i andre politiske sammenheng. Du kan lese her Dnjs høringer for 2017. Vi er stolte over Dnjs tillitsvalgte som har vært med på å prege dagsorden gjennom å ta opp ressursmangel og manglende mulighet til å gi gravide, fødende og barselkvinner det tilbudet de har krav på. Stå på videre!  

Politisk leder og sekretariatet ønsker alle våre medlemmer en riktig god jul og et godt nytt år! 

9.00-15.00 4. april 2018

Scandic Bystranda, Kristiansand

8.00-15.40 18. april 2018

Oslo Kongressenter, sal A

8.00-15.50 18. april 2018

Oslo kongressenter, Sal A

10.00-17.00 6. juni 2018

Dnj lokaler, Grensen 9

12.00 20. september - 12.00 23. september 2018

Quality Hotell Fredrikstad

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.